werkzaamheden parkeergarage

Lopende projecten
  • Opdrachtgever: Park4ALL
  • Locatie: Parkeergarage Amsterdam
  • Werkzaamheden: Grondwerk rioolwerk, en straatwerkzaamheden voor bouw parkeergarage
  • Oplevering: Medio juni 2021

In opdracht van Park4ALL hebben wij de huidige betonplaten die dienen als parkeerplaats verwijderd om vervolgens HWA-riool aan te brengen.
Nadat het riool is aangebracht en het terrein opgehoogd is met funderingsmateriaal zijn de heipalen aangebracht voor de bouw van de parkeergarage.

Nadat de heipalen erin stonden zijn er aan beide zijden keerwanden geplaatst voor opsluiting van het funderingsmateriaal.

Nadat de bovenbouw van de parkeergarage deels gereed was, werd er begonnen met het aanbrengen van afwateringskolken. Vervolgens werd het straatwerk aangebracht met onze nieuw aangeschafte Optimas met Hunklingerklem.

Omdat het terrein opgehoogd is hebben wij in opdracht van de Gemeente Amsterdam het openbaar gebied aangepast zodat de parkeergarage goed bereikbaar is.

Lopende projecten

Brug Molenbuurt

Brug Molenbuurt

Opdrachtgever: Gemeente Woerden locatie: Molenbuurt Harmelen Op het werk Reconstructie Molenbuurt in Harmelen, welke wij in opdracht van Gemeente Woerden uitvoeren, hebben wij als onderdeel van het EMVI plan onze verkeersbrug geplaatst. De wijk heeft 1 ontsluiting...

Recente projecten

verduurzaming tuin

verduurzaming tuin

Opdrachtgever: ParticulierLocatie: LopikStart: Augustus 2023Oplevering: Medio September 2023 Bij deze recent aangekochte woning hebben we de huidige beschoeiing vervangen door een duurzaam exemplaar genaamd Prolock Sigma. Dit is een kunststof beschoeiing welke zo'n 60...

Nieuws projecten

Voedselbos Lopik

Voedselbos Lopik

Voor het voedselbos Lopik hebben wij een duurzaam Eiken hekwerk gesponsord. Deze hebben wij zelf gefabriceerd in onze werkplaats en vervolgens geplaatst op locatie met inzet van de elektrische graafmachine. Zie verdere info m.b.t. het Voedselbos Lopik onderstaande...