Rioleringen voor de zakelijke markt

Lopende projectenActuele werkzaamheden in uw buurt
Van Leeuwen GWW is specialist op het gebied van rioleringswerk.

Wij verzorgen niet alleen de aanleg en renovatie van riolering, u kunt bij ons ook terecht voor problemen met bestaande riolering.

 

Rioolontstopping, -reiniging en -reparatie

Bij rioolverstopping of problemen met de rioolafvoer maken we gebruik van een kleine doorspuit-unit om het riool d.m.v. hoge druk door te spuiten en/of te reinigen.

Bij ernstige verstopping wordt onze riool ontstoppingswagen gebruikt voor het doorspuiten van het riool. Deze wagen is voorzien van een eigen watertank, en de waterdruk kan worden opgebouwd tot 200 bar. Met de riool ontstoppingswagen is het mogelijk vrijgekomen resten af te zuigen naar een tank op de wagen. Daarom wordt deze ook ingeschakeld voor het reinigen en leegzuigen van kolken, septietanks en putten.

Rioolinspectie met camera

Wanneer het doorspuiten niet het gewenste resultaat biedt, of wanneer het vermoeden bestaat van andere rioolproblemen zoals beschadiging of lekkage, kan onze rioolcamera worden ingezet om de oorzaak van het probleem in zicht te brengen. Deze camera beschikt over een zender, waardoor het mogelijk is om tijdens het inspecteren de exacte locatie van het probleem te traceren. Op deze manier kunnen we het probleem snel en gedetailleerd in kaart brengen, waarna de oplossing met u wordt besproken.

Voor meer informatie met betrekking tot rioolaanleg en -reiniging, kunt u contact opnemen met Dick van Leeuwen. Telefoon: 06 – 22 37 61 01 of e-mail:

Lopende projecten

Recente projecten

Nieuws