(Pomp)gemalen voor de zakelijke markt

Lopende projecten

pompGemalen

Gemalen zijn onmisbaar voor het op peil houden van de waterstand in Nederland. Bent u op zoek naar een professionele partner op het gebied van riool en waterbeheer? Van Leeuwen GWW is gespecialiseerd in het plaatsen, inspecteren en (preventief) onderhouden van rioolgemalen, rioolpompen en minigemalen.

Onze medewerkers zijn inzetbaar voor onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Grondwerk
  • Plaatsen, inspecteren en (preventief) onderhouden van gemalen
  • Aansluiten van rioolsystemen op het gemeentelijk rioolstelsel
  • Vervangen leidingwerk gemalen, incl. reinigen en afsluiten
  • Aanbrengen persleidingen en muurdoorvoeren
  • Verwijderen en/of aanbrengen betonsokkels
  • Leveren en aanbrengen mantelbuizen

Rioolontstopping, -reiniging en -reparatie

Bij rioolverstopping of problemen met de rioolafvoer maken we gebruik van een kleine doorspuit-unit om het riool d.m.v. hoge druk door te spuiten en/of te reinigen.

Bij ernstige verstopping wordt onze riool ontstoppingswagen gebruikt voor het doorspuiten van het riool. Deze wagen is voorzien van een eigen watertank, en de waterdruk kan worden opgebouwd tot 200 bar. Met de riool ontstoppingswagen is het mogelijk vrijgekomen resten af te zuigen naar een tank op de wagen. Daarom wordt deze ook ingeschakeld voor het reinigen en leegzuigen van kolken, septietanks en putten.

Rioolinspectie met camera

Wanneer het doorspuiten niet het gewenste resultaat biedt, of wanneer het vermoeden bestaat van andere rioolproblemen zoals beschadiging of lekkage, kan onze rioolcamera worden ingezet om de oorzaak van het probleem in zicht te brengen. Deze camera beschikt over een zender, waardoor het mogelijk is om tijdens het inspecteren de exacte locatie van het probleem te traceren. Op deze manier kunnen we het probleem snel en gedetailleerd in kaart brengen, waarna de oplossing met u wordt besproken. 

Voor meer informatie over de plaatsing, inspectie en het onderhoud van gemalen kunt u contact opnemen met Dick van Leeuwen. Telefoon: 06 – 22 37 61 01 of e-mail: 

Lopende projecten

Brug Molenbuurt

Brug Molenbuurt

Opdrachtgever: Gemeente Woerden locatie: Molenbuurt Harmelen Op het werk Reconstructie Molenbuurt...

Lees meer

Recente projecten

Nieuws

Brug Molenbuurt

Brug Molenbuurt

Opdrachtgever: Gemeente Woerden locatie: Molenbuurt Harmelen Op het werk Reconstructie Molenbuurt...

Lees meer