Riolering voor particulieren

Lopende projecten

Wanneer u last heeft van een verstopte riolering wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. Wij staan met onze storingsdienst 24/7 voor u klaar. Het probleem kan vaak verholpen worden door het riool d.m.v. hoge druk door te spuiten en/of te reinigen. Hiervoor maken we gebruik van een kleine doorspuit-unit.

Bij ernstige rioolverstopping kunnen we onze riool ontstoppingswagen inzetten voor het doorspuiten van het riool. Deze wagen is voorzien van een eigen watertank, en de waterdruk kan worden opgebouwd tot 200 bar. Met de riool ontstoppingswagen is het mogelijk vrijgekomen resten af te zuigen naar een tank op de wagen. Hierdoor zult u weinig overlast ervaren.

 

Rioolinspectie met camera

Bij rioolproblemen is het niet altijd duidelijk waar het probleem zich bevindt. Vaak is dit onder uw woning of ergens in uw tuin. Wanneer het doorspuiten niet het gewenste resultaat biedt, of wanneer het vermoeden bestaat van andere rioolproblemen zoals beschadiging of lekkage, kan onze rioolcamera worden ingezet om de oorzaak van het probleem in zicht te brengen. Deze camera beschikt over een zender, waardoor het mogelijk is om tijdens het inspecteren de exacte locatie van het probleem te traceren. Op deze manier kunnen we de situatie snel en gedetailleerd in kaart brengen en blijft uw tuin intact!

 

Voor meer informatie met betrekking tot rioolaanleg- en reiniging, kunt u contact opnemen met Dick van Leeuwen. Telefoon: 06 – 22 37 61 01 of e-mail:

Lopende projecten

Brug Molenbuurt

Brug Molenbuurt

Opdrachtgever: Gemeente Woerden locatie: Molenbuurt Harmelen Op het werk Reconstructie Molenbuurt...

Lees meer

Recente projecten

Nieuws

Voedselbos Lopik

Voedselbos Lopik

Voor het voedselbos Lopik hebben wij een duurzaam Eiken hekwerk gesponsord. Deze hebben wij zelf...

Lees meer