Reconstructie Voorhuis Kamerik

In opdracht van de gemeente Woerden, gaat van Leeuwen GWW de reconstructie werkzaamheden uitvoeren aan het Voorhuis te Kamerik.

11-2-2019

De komende week gaan we starten met de werkzaamheden aan het straatwerk. eerst zullen alle trottoirs worden aangebracht, en daarna volgen de werkzaamheden aan de rijbaan. Voordeel van deze aanpak is dat de puinbaan open kan blijven, met weinig tot geen hinder voor het verkeer. Wel willen wij u vragen om in het werkvak stapvoets te rijden, voor zowel uw als de veiligheid van de medewerkers.

1-3-2019

Inmiddels word er drukt gewerkt om het straatwerk van de rijbaan aan te brengen.

Ongemakken tijdens de werkzaamheden:

Tijdens  de werkzaamheden zullen wij er alles aan doen om de percelen zo goed mogelijk bereikbaar te houden. U kunt ten alle tijde de woning te voet, of met fiets aan de hand uw woning bereiken. hiervoor zal indien nodig een toegang gemaakt worden met (kunststof) rijplaten.

Tot slot:

Wij stellen een goed contact met de eigenaren / bewoners op prijs. Heeft u vragen en/of opmerkingen betreffende de werkzaamheden, neem dan contact op met onze uitvoerder ter plaatse, of spreek één van onze medewerkers aan, zij zullen uw vragen graag beantwoorden, en indien nodig, u doorverwijzen naar de juiste persoon.

Contactgegevens van Leeuwen GWW

Aannemingsbedrijf van Leeuwen GWW B.V.

Breudijk 3b 3481LM Harmelen

Tel: 0348-44 12 93

Uitvoerder:

Jan Willem van Bemmel

Tel: 06-23 88 21 39  (7:00 tot 17:00 uur)

Projectleider:

Jan van Leeuwen

Tel: 0348-44 12 93 optie 1

Meer informatie over dit project aanvragen:

Meer informatie 'Reconstructie Voorhuis Kamerik'

Lopende projecten

Recente projecten

Nieuws