Riolering: ontstopping, reiniging, reparatie

Lopende projectenActuele werkzaamheden in uw buurt

Voor alles wat met riolering en rioolproblemen te maken heeft

riool-doorspuitunit1Heeft u problemen met uw riolering? Bijvoorbeeld last van een rioolverstopping of een niet goed lopend riool? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen door middel van hoge druk uw riool doorspuiten, en/of reinigen. Dit gebeurt met een kleine doorspuit-unit.

Ontstoppen en reinigen

Wanneer de verstopping ernstig is, zetten wij onze ontstoppingsauto in, voorzien van een eigen watertank en hoge druk tot wel 200 bar. Deze beschikt over de mogelijkheid om de vrijgekomen resten op te vangen en af te zuigen naar een tank op de auto. Deze auto wordt ook ingezet om kolken, septietanks en putten te reinigen en leeg te zuigen.

riool tankwagenWanneer gewoon ontstoppen niet werkt, of wanneer blijkt dat een afvoerverstopping geen ‘normale verstopping’ is, kan de rioolcamera worden ingezet om de oorzaak van het probleem in zicht te brengen. Wij kunnen met de rioolcamera een inspectie uitvoeren waarna met u de oplossing wordt besproken.

Deze camera beschikt over een zender, waardoor het mogelijk is om tijdens het inspecteren de exacte locatie van het probleem te traceren. Hierdoor wordt de overlast tot een minimum beperkt.

Ook verzorgen wij voor u de aanleg en renovatie van riolering.

Wilt u meer informatie over alles wat met riool te maken heeft, neem dan contact op met Dick van Leeuwen. Telefoon: 0348-441293 (optie 3) of stuur een e-mail naar: dick@vanleeuwengww.nl

Camera-inspectie van uw riolering

riool-camerariool-camera-beeldriool-camera-zender

 

 

 

 

 

Aanleg, reparatie en renovatie van uw riolering

rioolaanlegrioolreparatie

Lopende projecten

Recente projecten

Nieuws