Reconstructie Stationsplein Waddinxveen

   

In opdracht van de gemeente Waddinxveen is van Leeuwen begonnen met de reconstructie van het stationsplein en de omgeving. Zowel het straatwerk als de objecten in het straatwerk rondom het station worden aangepakt.

d.d. 12-01

d.d.19-01

Vanaf 24 januari is een deel van de Kerkweg-west, en het stationsplein afgesloten in verband met werkzaamheden rondom het station.

d.d.31-1

Op diverse locaties zijn de vorderingen van de werkzaamheden goed zichtbaar, en is men druk bezig met het aanbrengen van het straatwerk nabij de Kerkweg-west. Inmiddels is het straatwerk aan de stationsstraat voor en deel verwijderd.

Ongemakken tijdens de werkzaamheden:

Tijdens de werkzaamheden zullen wij er alles aan doen om de overlast tot een minimum te beperken. Desondanks kan het voorkomen dat u keer hinder kunt ondervinden door de werkzaamheden.

Tot slot:

Wij stellen een goed contact op prijs. Heeft u vragen, spreek één van onze medewerkers aan, zij staan u graag te woord, en kunnen indien nodig u doorverwijzen naar de juiste persoon. Het is in het belang van iedereen dat de werkzaamheden vlot, veilig en goed uitgevoerd kunnen worden.

Wij willen u alvast bedanken voor het begrip en vertrouwen op een goede samenwerking.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Aannemersbedrijf van Leeuwen GWW B.V.

Lopende projecten

Recente projecten

Nieuws