RECONSTRUCTIE STATIONSPLEIN

Lopende projecten

Reconstructie Stationsplein Waddinxveen

   

In opdracht van de gemeente Waddinxveen is van Leeuwen begonnen met de reconstructie van het stationsplein en de omgeving. Zowel het straatwerk als de objecten in het straatwerk rondom het station worden aangepakt.

d.d. 12-01

d.d.19-01

Vanaf 24 januari is een deel van de Kerkweg-west, en het stationsplein afgesloten in verband met werkzaamheden rondom het station.

d.d.31-1

Op diverse locaties zijn de vorderingen van de werkzaamheden goed zichtbaar, en is men druk bezig met het aanbrengen van het straatwerk nabij de Kerkweg-west. Inmiddels is het straatwerk aan de stationsstraat voor en deel verwijderd.

Ongemakken tijdens de werkzaamheden:

Tijdens de werkzaamheden zullen wij er alles aan doen om de overlast tot een minimum te beperken. Desondanks kan het voorkomen dat u keer hinder kunt ondervinden door de werkzaamheden.

Tot slot:

Wij stellen een goed contact op prijs. Heeft u vragen, spreek één van onze medewerkers aan, zij staan u graag te woord, en kunnen indien nodig u doorverwijzen naar de juiste persoon. Het is in het belang van iedereen dat de werkzaamheden vlot, veilig en goed uitgevoerd kunnen worden.

Wij willen u alvast bedanken voor het begrip en vertrouwen op een goede samenwerking.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Aannemersbedrijf van Leeuwen GWW B.V.

Lopende projecten

Brug Molenbuurt

Brug Molenbuurt

Opdrachtgever: Gemeente Woerden locatie: Molenbuurt Harmelen Op het werk Reconstructie Molenbuurt in Harmelen, welke wij in opdracht van Gemeente Woerden uitvoeren, hebben wij als onderdeel van het EMVI plan onze verkeersbrug geplaatst. De wijk heeft 1 ontsluiting...

Recente projecten

verduurzaming tuin

verduurzaming tuin

Opdrachtgever: ParticulierLocatie: LopikStart: Augustus 2023Oplevering: Medio September 2023 Bij deze recent aangekochte woning hebben we de huidige beschoeiing vervangen door een duurzaam exemplaar genaamd Prolock Sigma. Dit is een kunststof beschoeiing welke zo'n 60...

Nieuws projecten

Voedselbos Lopik

Voedselbos Lopik

Voor het voedselbos Lopik hebben wij een duurzaam Eiken hekwerk gesponsord. Deze hebben wij zelf gefabriceerd in onze werkplaats en vervolgens geplaatst op locatie met inzet van de elektrische graafmachine. Zie verdere info m.b.t. het Voedselbos Lopik onderstaande...