Oevers nieuwegein bochtjes doorslag

Lopende projecten
  • Opdrachtgever: Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden
  • Werk: Oevers Nieuwegein bochtjes Doorslag
  • Start: 01-11-2023
  • Gereed: 29-02-2024

In opdracht van de HDSR heeft van Leeuwen GWW dit EMVI bestek gegund gekregen. Dit is gebeurt aan de hand van een Economisch Meest Voordelig Inschrijving aanbesteding. 

Dit wil zeggen dat de aanbestedende dienst niet alleen de prijs maar ook de kwalitatieve en-/of maatschappelijke meerwaarde meeweegt. De inschrijver dient deze dan ook te onderbouwen middels een plan van aanpak, risicobeheersing, communicatie, duurzaamheid en planning. Dit wordt beoordeeld door een beoordelingscommissie, die punten toekend aan deze criteria. Deze punten vertegenwoordigen een fictieve korting op de inschrijfstaat, waardoor je onder aan de streep een bedrag krijgt welke als aanneemsom aangerekend wordt (inschrijfstaat minus fictieve korting). Degene met het beste plan verdiend de meeste korting en heeft de beste kans om het werk gegund te krijgen. 

Van Leeuwen G.W.W. heeft dit EMVI bestekwerk gegund gekregen middels een goede waardering op de gevraagde criteria. Met een score van 3 maal een 10 en 1 maal een 8 zijn wij trots op een mooie correcte inschrijfstaat!

Voor de HDSR zullen wij de bestaande damwanden vervangen voor FSC hardhouten damwanden en de bestaande oeverbescherming versterken, uitgevoerd onder het BRL7000 protocol. De uitdagingen binnen dit werk zijn de aanwezige kabels en leidingen, ontgraven en afvoeren van grond conform de BUS melding, de monumentale panden naast de oeverbescherming en de aanwezige particuliere terreinen evenals het design en construct gedeeltes binnen deze opdracht. Alles draait om goede communicatie, afspraken maken en nakomen en het leveren van kwaliteit. Op dit gebied zijn wij als Van Leeuwen G.W.W. zeer sterk. Wij zullen dit werk verwezenlijken met inzet van eigen machines en ervaren personeel. 

Vanaf 01-11-2023 starten de werkzaamheden, de Doorslag zal toegankelijk blijven. De werkzaamheden zullen namelijk plaatsvinden vanaf het water, middels inzet  van pontons, beunbakken, een dekschuit en boot. 

 

Lopende projecten

Brug Molenbuurt

Brug Molenbuurt

Opdrachtgever: Gemeente Woerden locatie: Molenbuurt Harmelen Op het werk Reconstructie Molenbuurt in Harmelen, welke wij in opdracht van Gemeente Woerden uitvoeren, hebben wij als onderdeel van het EMVI plan onze verkeersbrug geplaatst. De wijk heeft 1 ontsluiting...

Recente projecten

verduurzaming tuin

verduurzaming tuin

Opdrachtgever: ParticulierLocatie: LopikStart: Augustus 2023Oplevering: Medio September 2023 Bij deze recent aangekochte woning hebben we de huidige beschoeiing vervangen door een duurzaam exemplaar genaamd Prolock Sigma. Dit is een kunststof beschoeiing welke zo'n 60...

Nieuws projecten

Voedselbos Lopik

Voedselbos Lopik

Voor het voedselbos Lopik hebben wij een duurzaam Eiken hekwerk gesponsord. Deze hebben wij zelf gefabriceerd in onze werkplaats en vervolgens geplaatst op locatie met inzet van de elektrische graafmachine. Zie verdere info m.b.t. het Voedselbos Lopik onderstaande...