Aanbrengen damwand Linschoten

Lopende projecten
  • Opdrachtgever: Gemeente Oudewater
  • Locatie: Lange Linschoten
  • Werkzaamheden: Aanbrengen van Prolock damwand
  • Oplevering: …

Update 4 februari 2021: Het heeft even geduurd maar we hebben de definitieve gunning binnen! Na vorig jaar al een gedeelte te hebben gerealiseerd gaan we dit jaar fase 4 & 5 realiseren van de Oeververvanging Lange Linschoten. Wij bedanken onze opdrachtgever Gemeente Oudewater en Woerden voor deze mooie opdracht.

  • Opdrachtgever: Gemeente Oudewater
  • Locatie: Lange Linschoten
  • Werkzaamheden: Aanbrengen van Prolock damwand
  • Oplevering: Medio eind november 2020

 

Voor de Gemeente Oudewater is van Leeuwen GWW bezig met het plaatsen van een Prolock damwand.

De weg is ernstig verzakt en veroorzaakt gevaarlijk situatie’s voor de openbare ruimte waardoor de kade opgesloten moet worden.

Dit gebeurt door het plaatsen van een kunststof Prolock damwand voorzien van naaldhouten palen met een lengte van 7 m¹ per paal.

Dit geheel wordt verankerd d.m.v. het gebruik van klapankers met een lengte van 9 m¹ welke worden geplaatst met onze in eigen huis ontwikkelde ankerrail.

Met deze ankerrail is het mogelijk om klapankers te plaatsen tot 18 m¹ lengte.

De damwand wordt afgewerkt met een hardhouten gording en een hardhouten dekplank. Hierachter worden grasbetontegels geplaatst om uitspoeling door pleziervaart te voorkomen.

Wederom een prachtig werk voor een fijne opdrachtgever!

Lopende projecten

Brug Molenbuurt

Brug Molenbuurt

Opdrachtgever: Gemeente Woerden locatie: Molenbuurt Harmelen Op het werk Reconstructie Molenbuurt in Harmelen, welke wij in opdracht van Gemeente Woerden uitvoeren, hebben wij als onderdeel van het EMVI plan onze verkeersbrug geplaatst. De wijk heeft 1 ontsluiting...

Recente projecten

verduurzaming tuin

verduurzaming tuin

Opdrachtgever: ParticulierLocatie: LopikStart: Augustus 2023Oplevering: Medio September 2023 Bij deze recent aangekochte woning hebben we de huidige beschoeiing vervangen door een duurzaam exemplaar genaamd Prolock Sigma. Dit is een kunststof beschoeiing welke zo'n 60...

Nieuws projecten

Voedselbos Lopik

Voedselbos Lopik

Voor het voedselbos Lopik hebben wij een duurzaam Eiken hekwerk gesponsord. Deze hebben wij zelf gefabriceerd in onze werkplaats en vervolgens geplaatst op locatie met inzet van de elektrische graafmachine. Zie verdere info m.b.t. het Voedselbos Lopik onderstaande...