RENOVATIE GEMALEN

Hieronder vindt u informatie over wat er gaat gebeuren, zoals vermeld staat in de bewonersbrief welke bezorgd is op de betreffende percelen.

 

Geachte heer/mevrouw,

Op uw perceel bevindt zich een minidruk gemaal, voor de afvoer van uw huishoudelijk afvalwater. Met deze brief willen wij u informeren over de renovatie van het gemaal.

In opdracht van de gemeente Woerden  wordt het minigemaal gerenoveerd en een nieuw besturingskastje geplaatst. Het deksel van de rioolput zullen wij, indien nodig ophogen tot aan het maaiveld.Voor de werkzaamheden zullen de monteur van het bedrijf “van Leeuwen GWW B.V.” op uw terrein werkzaam zijn. De werkzaamheden zullen ongeveer 8 uur in beslag nemen.

Wat houden de werkzaamheden in:

  1. Het vervangen van de rioolpomp in de put
  2. Het vervangen van het besturingskastje
  3. Het vervangen van de doorvoer(uitvoer) van de put

Om de doorvoer in de put te kunnen vervangen is het noodzakelijk dat onze monteurs met een kleine minigraver of met de hand, aan één zijde van de put vrij graven, om de aansluiting te kunnen vervangen/vernieuwen. Voorafgaand aan de werkzaamheden zal er contact met de bewoners worden opgenomen betreffende eventuele bestrating, en/of beplanting.

Hieronder enkele willekeurige afbeeldingen van de werkzaamheden.

Na het vervangen van de doorvoeraansluiting zal het terrein weer in de oorspronkelijke staat worden hersteld

img-20160412-wa0008 img-20160412-wa0004

Tijdens de renovatie werkzaamheden kunt u tijdelijk beperkt gebruikmaken van uw toilet. Wij verzoeken u om tijdens de werkzaamheden geen gebruik te maken van de douche, bad, wasmachine, vaatwasser, of andere apparaten die veel water afvoeren. Voorafgaand aan de werkzaamheden neemt een monteur, of onze uitvoerder contact met u op.

Voor vragen betreffende de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Dick van Leeuwen, bereikbaar onder telefoonnummer 0348-441293 , of via de mail.

 

 

 

Lopende projecten

Recente projecten

Nieuws